Black Friday-deal

LinkedIn Succes Programma

Claim je autoriteit, verhoog het vertrouwen en trek moeiteloos klanten aan!


Je wil aan de slag met je online marketing en jezelf als expert profileren. Dat vraagt om duidelijke keuzes in wat je aanbiedt en misschien ook wel je doelgroep.  Je weet dat LinkedIn het social media platform is waar je klanten actief op zijn, maar kent de mogelijkheden ervan niet goed genoeg. Laat staan dat je via dat kanaal ook klanten aantrekt.

Dán is het LinkedIn Succes Programma voor jou!

In een online leeromgeving krijg jij onbeperkt toegang tot alle modules, werkboeken en masterclasses.  Noviteiten worden snel toegevoegd, en ook daar krijg jij toegang toe. Zo blijf je altijd up-to-date!

Nú met 70% kortingNormaal € 1997,-

 

Dit is wat je krijgt:


Deze belachelijk lage prijs geldt alleen tot en met  zondag
29 november 23.59
uur! Dus mis het niet.

 

Ja, ik pak deze kans!En betaal slechts € 599,10

Wat zeggen anderen?

Pauline Houwing

“Meer klanten via LinkedIn, wie wil dat niet? Ik wilde mijn aanbod stroomlijnen, maar hoe doe je dat en hoe kom je snel en efficiënt aan nieuwe klanten? In dit proces had ik ondersteuning nodig en het LinkedIn Succes Programma was net wat ik zocht. De resultaten van dit programma zijn: een overzichtelijk aanbod, een duidelijke keuze en focus voor een nieuwe doelgroep, een grotere naamsbekendheid op LinkedIn en meer contacten, die uiteindelijk leiden tot meer leads. Kortom het traject heeft mij veel gebracht!”

Pauline Houwing Managementcoach & loopbaanadviseur
Lisette Tol

“Ik heb bij Masja een VIP dag gevolgd en zit nu in haar halfjaar programma. Ik weet dat LinkedIn voor mij als Businesscoach een goede plek is om te bouwen aan relaties, leads en klanten. Ik wil dat doen op de meest effectieve manier. Dus niet zelf het wiel uitvinden, maar samen met iemand die précies weet wat ik wel en niet moet doen. Masja dus! Ik ken Masja al een paar jaar en vind haar echt geweldig als het gaat om vakkennis, maar het is ook een tof mens. Voor mij ook een belangrijke reden om met iemand samen te werken, dat ik een klik heb met iemand. En daarnaast vind ik het heerlijk dat Masja heel praktisch en to the point is. Mijn eerst grote LinkedIn succes tijdens dit traject is een post met meer dan 30.000 views, geweldig. Het mooie is dat ik nu ook weet hoe ik daar het meeste uit kan halen, want leuk hoor zoveel views, maar dan? Dit soort dingen bespreek ik met Masja en het mooie is dat het ook al meteen een klant heeft opgeleverd. Kortom; ik kan samenwerken met Masja absoluut aanraden!

Lisette Tol Businesscoach
Gerry Schultinga

“Ik heb het LinkedIn Succes Programma gevolgd. Naast het optimaliseren van mijn LinkedIn-strategie en online marketing heeft Masja me ook aangemoedigd mijn 6 maanden programma te restylen en meer op de kaart te zetten. Het begon weer te stromen. Ik heb nu mijn aanbod scherper in beeld en weet weer heel goed wie mijn ideale klant is. Daardoor is mijn communicatie duidelijker en heb ik al vrij vlot drie nieuwe klanten gekregen, die exáct in dit plaatje passen. Daar word ik heel blij van! Kortom: ik ben ontzettend tevreden!”

Gerry Schultinga Persoonlijk coach, zakelijk & privé

The Social Studio is onderdeel van Masja Slootweg, LinkedIn-expert & ondernemerscoach. Tel. 06 14134488  KvKnr. 58841350
Bekijk hier mijn algemene voorwaarden.