Online training:
Boost je Business met LinkedIn Basic Continu


Bestel nu
arrow

Het LinkedIn Basic Continu pakket bestaat uit het volgende:

 • How-to-video's

  Met deze video’s leer jij in 12 weken stap voor stap hoe je een passende LinkedIn strategie bepaalt waar jij geheid nieuwe klanten mee aantrekt zónder acquisitie!

 • Onbeperkte toegang

  Je houdt onbeperkt toegang tot alle lessen. Het is dus niet na 3 of 6 maanden afgelopen. Daardoor kun je altijd weer even terugkeren naar deze online bibliotheek van videolessen!

 • Up-to-date

  LinkedIn wijzigt nogal eens wat 😉 Ik zorg ervoor dat de video’s up-to-date blijven en dat nieuwe opties binnen LinkedIn als video worden toegevoegd.


De training is volledig opgebouwd volgens mijn
N.E.T.W.E.R.K.-methode:

 

Bestel nu

Referenties
klanten van Masja over haar online training en aanpak:

Hanneke Andringa

Wat ben ik blij dat ik de LI training bij Masja heb gevolgd. Ik wilde graag leren hoe ik meer uit LinkedIn kan halen en dat is goed gelukt. Samen met de royale marketing- en acquisitiekennis van Masja was het allemaal zeer waardevol. Mijn eigen LinkedIn workshops, die ik geef als onderdeel van mijn businesscoaching, zijn nu veel vollediger. Ook is het bijzonder prettig dat ik nu 'levenslang' de goed verzorgde videolessen van Masja kan volgen, inclusief de updates die Masja ongetwijfeld tiptop verzorgt. In mijn pakket zat ook een VIP dag, waarop ik veel heb geleerd, geheel op maat en aangepast aan mijn vraag.

Hanneke Andringa, Zorgeloos Ondernemen
Ilse de Cauwer

Ik wist al langer dat er meer uit LinkedIn te halen was dan wat ik ermee deed (bijna niks). En toen ik het gratis webinar van Masja had gevolgd, was ik overtuigd: ik zou investeren en met haar methode leren wat er allemaal mogelijk is met LI.
De online training is zeer handig, je volgt ze op je eigen tempo. De modules zijn niet te groot, dus je kan er makkelijk eentje tussendoor doen.
De VIPdag heeft mijn LinkedIn profiel en aanpak een enorme boost gegeven. Het was een aangename, intense werkdag waarbij we grondig konden ingaan op de verschillende onderdelen, heel specifiek voor mijn activiteiten.
Nu heb ik een zeer compleet, aantrekkelijk profiel. Ik heb geen drempelvrees meer om een update of een blogartikel te schrijven. En die worden ook gelezen en geliked! Doordat ik echt actief ben op LI vragen andere gebruikers ook spontaan om te connecteren. Mijn LI profiel is nu véél meer dan een mooi visitekaartje. Bedankt Masja!

Ilse de Cauwer, Co-thinking
Irma Heuft

Voordat ik het online programma "Boost je business met LI" ging volgen bij Masja had ik al jaren een LinkedIn profiel. Ik deed er eigenlijk niets mee.
Het is echter de plek waar mijn opdrachtgevers mij beter kunnen leren kennen. En ook een manier om regelmatig gezien te worden.
De training heeft mij geleerd hoe LinkedIn in elkaar zit. Hoe je de instellingen zo kan plaatsen dat het bij jou past. En op welke manier je goed zichtbaar kunt zijn.
Online programma's volgen is voor mij wel een uitdaging. Ik ben nl. meer van het goede gesprek. Gelukkig was er elke 4 weken een Skype contact en zelfs een live dag - dat zorgde voor een goede balans.
Ik heb heel veel geleerd in de training - weet nu (bijna) alle ins and outs van LinkedIn. Masja is echt de expert op dat gebied!! Met geduld en warme aandacht neemt ze je mee in de wereld die LinkedIn heet.

Irma Heuft, Irma Kracht
Carro Lenselink

Masja is naast een fijne persoon een zeer betrokken trainer. Ik heb de online Boost je Business met LinkedIn training bij haar gevolgd omdat ik meer klanten aan wilde trekken via Social Media. En dat is gelukt, ik heb sinds het volgen van de training al enkele opdrachten binnen via LinkedIn en de investering ruimschoots terugverdiend. De training is erg uitgebreid, zit goed in elkaar en het was prettig om het in mijn eigen tijd te kunnen doen. Het heeft me heel veel handvaten gegeven om mijn bedrijf nog meer op de kaart te zetten. Dankjewel Masja!

Carro Lenselink, Carro
Joyce Kooijman

Dankzij het programma van Masja en haar persoonlijke manier van coachen hebben wij onze LinkedIn strategie goed op de rit gekregen. Zodanig zelfs dat inmiddels 20% van onze omzet uit LinkedIn komt. Dank Masja!

Joyce Kooijman, Need2write

Veel gestelde vragen

 • q-iconHoe lang duurt het programma?

  Het programma duurt 12 weken.  Daarna ben je een volleerd LinkedIn gebruiker 😉

   

 • q-iconHoe ontvang ik de videolessen?

  Je schrijft je na betaling in op de membersite van The Social Studio en daar maak je een eigen account aan. Vanaf dat moment ontvang je  iedere week  automatisch een e-mail met daarin de link naar de lessen.

 • q-iconBen ik verplicht elke week een les te volgen?

  Nee, dat hoeft niet. Je kunt zelf bepalen in welk tempo je de lessen volgt.  Je hebt onbeperkt toegang.

 • q-iconIk ben niet zo technisch, kan ik dit wel?

  Ja, dit kan je. Ik laat je stap voor stap zien hoe je de dingen doet en de lessen kun je ook nog eens onbeperkt  terugkijken, zo vaak als je maar wilt.

   

 • q-iconWelke ondersteuning bied je mij?

  In de basic variant zit geen ondersteuning van mij. Als je dat wel wilt, zul je moeten wachten tot de eerstvolgende groepstraining, waar in  het Expert & VIP-pakket wél ondersteuning zit. 

 • q-iconIk heb al een zeer deskundig LinkedIn-profiel, is deze training dan nog wel nuttig?

  Ja, ook dan is deze training zeker nuttig. Ik leer je hoe je je account verder kunt professionaliseren en hoe je het optimale uit LinkedIn kunt halen, zodat jij ook gevonden wordt door jouw ideale klant en je je omzet eenvoudig kunt vergroten.

The Social Studio is onderdeel van Socialmet. Tel. 06 14134488  KvKnr. 58841350
Bekijk hier mijn algemene voorwaarden.